DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Elena Lasconi spune că nu ar mai vota „Da” la un referendum pentru familia tradițională: „Sunt destupată la cap”

« Înapoi la articol

Comentarii (15)

Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE   •   22.06.2024, 11:35

este 100% treaba statului sa defineasca dpdv legal ce este familia pt ca multe relatii legale depind de acest statut. Duduia asta a fost "re-educata" in spiritul bolsevic al progresistilor in care nu ai voie sa ai decat parerea partidului.

ultrasro1916   •   22.06.2024, 11:34

O oportunista sinistra din stirpea Giorgiei Meloni.

Sandhuguru   •   22.06.2024, 11:24

Respect elena lasconi, singura care poate duce USR le la 8% la 3%! Votati LGBTQ+, viitorul de AUR al Romaniei!

musatm000   •   22.06.2024, 11:13

Doamna Lasconi este impinsa sa declare ca principala grija a romanilor este despre LGBT. Sare in sus de bucurie Ciolacu si Simion . Desigur ca persoane cu comportament LGBT au fost de mii de ani si or sa mai fie ,ei singuri isi dau seama ca sunt minoritari...ce este important cred eu,este ca sa-si declare apartenenta poate asa salvam copiii si persoane ce sunt victimile violurilor,sa ne amintim de Corneliu Barladeanu sau de Pomohaci ce nici acum nu recunosc ce au facut toti o dau pe a politicienilor...este o inscenare...doamna Lasconi ,prima grija a romanilor sunt facturile,cosul zilnic ,ratele la banci ce au dobanzi de cinci ori mai mari ca in occident si sa stiti ca LGBT -isti sunt si acolo dar dobanzile si nivelul de viata este incomparabil mai bun cu cel din Romania,de ce? pentru ca politicienii nu sunt lasati sa fure si sa-si bata joc de cetateni ca la noi.

Realist2023   •   22.06.2024, 10:59

Deci Elena si-a pus cenusa in cap si regreta declaratia prin care s-a scos singura in offside - in politica e important ce scoti pe gura. Si vad ca isi joaca tare cartile, tintind o majoritate in Biroul National - a invatat din greselile precedentilor ...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close