“Elena Udrea e crescută ca politician de mine. Ea de la mine a învăţat politică. Are rezistenţă, e o femeie inteligentă. Vrea, are ambiţie şi e un om de dreapta“, a declarat în urmă cu două săptămâni preşedintele Băsescu, adăugând însă: “Ea trebuie să se descalţe de pantofii cu toc foarte înalt. Trebuie să mai lase din poşetele alea cu care a venit în politică, să ia poşete mai ieftine”.
A lăsat şi fustele, şi decolteul
Se pare că sfatul preşedintelui a fost foarte important pentru deputata PDL, care se află acum în turneu în ţară pentru a obţine sprijinul colegilor în competiţia pentru poziţia de lider al partidului. Astfel, prezentă miercuri la Cluj Napoca, Elena Udrea a uimit pe toată lumea, de această dată prin simplitatea afişată. Blonda a purtat o bluză neagră deloc decoltată, cu pantaloni simpli şi cu un palton de aceeaşi culoare. Tocurile nu mai aveau înălţimi ameţitoare şi, ca să nu epateze cu vreo geantă de lux, a preferat să renunţe de tot la acest accesoriu. Udrea şi-a strâns părul într-o coadă simplă, cu un elastic şi nu a purtat machiaj aproape deloc.

În “turneul” de lansare a candidaturii pentru conducerea PDL, Elena Udrea a afişat doar ţinute sobre şi un chip natural, fără farduri

Urmărește-ne pe Google News