Elena Udrea s-a înscris la Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai la un master de consiliere pastorală, pentru a-i ajuta pe oameni „prin credinţă”, a declarat ea, marţi, pentru News.ro.

Imaginea cu Elena Udrea care a creat controverse. Detaliul rușinos a ieșit la iveală

„Am fost mereu o persoană credincioasă, însă nu am fost atât de practicantă a credinței religioase cum sunt acum. Constat în viață mea cum lucrurile se întâmplă în mod miraculos și fericit, datorită aceste credințe puternice și reale”, a precizat aceasta.

Udrea este convinsă că oamenii pot fi ajutați prin rugăciune. „Mă uit în biserici și văd că oamenii vin să se roage pentru ei. Nu am văzut niciodată o rugăciune colectivă, pentru cineva din comunitate. Poți să ai toți banii din lume, dacă Dumnezeu nu te ajută, poți să mori având toți banii din lume necesari pentru tratament. E foarte important să ajuți oamenii prin rugăciunea pentru cineva, nu pentru ține. Îți aduce și ție mai mult bine”, a mai explicat Udrea.

Și asta nu e tot! Deputatul a mai anunțat că înfiinţează zilele acestea „Institutul Fericirii”, ca ONG pentru sprjinirea oamenilor de a fi „fericiţi în viaţă”.

Elena Udrea, vacanță cu rugăciuni și tatuaje

Cine e Elena Udrea?

Elena Udrea (41 de ani) este o politiciană română, care din 2008 deține funcția de deputat. În trecut a deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale și turismului. Elena Udrea este considerată o apropiată a președintelui Traian Băsescu, căruia îi datorează ascensiunea politică.

Urmărește-ne pe Google News