Agresorii sunt în clasa a 7-a, iar întreaga scenă a fost filmată. Incidentul a avut loc luni, în timpul orelor de curs. Mama băiatului umilit a povestit, cu lux de amănunte, prin ce chinuri a trecut fiul ei.

„A fost ținut în baie, l-au sechestrat. Unul ținea ușa să nu poată ieși, unul filma, iar altul îl împingea. L-au percheziționat, l-au tras de tricou, i-au vorbit urât, apoi l-au amenințat că îl bagă cu capul în toaletă dacă spune cuiva ce s-a întâmplat. L-au pus să facă 10 flotări ca să îi dea drumul, că întârzia la oră”, a povestit îngrozită mama băiatului.

„A fost terorizat, când m-a văzut, a început să plângă”

În urma acestui episod, băiatul a ajuns acasă plângând, fiind traumatizat de clipele de groază prin care a trecut.

„Când m-a văzut, a început să plângă, era speriat. Azi-noapte, săracul vorbea în somn. A fost terorizat, nu este în regulă ce s-a întâmplat”, a mai relatat mama elevului agresat.

Cere exmatricularea celor care i-au umilit fiul. „Nu mă încântă că li se va scădea nota la purtare”

Renet-Liliana Marin, Școlii „Nicolae Iorga”, a anunțat că a convocat o ședință cu părinții elevilor implicați și că, ulterior, se vor lua măsurile care se impun.

„Nu mă încântă că li se va scădea nota la purtare. Comportamentul lor nu a fost în regulă și pedeapsa e prea ușoară. Copilul meu va suferi și, cu siguranță, vor mai fi alții în locul lui”, a spus mama băiatului, care cere exmatricularea celor care i-au umilit fiul.

În urma incidentului care s-a produs la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare.

Urmărește-ne pe Google News