DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

VIDEO: Elevi din Călărași, puși să stea în genunchi pe asfalt și să-i ceară iertare profesorului. „Dacă se mai întâmplă vreodată, vă ţin ore în şir”

« Înapoi la articol

Comentarii (11)

seaman651   •   19.07.2024, 19:54

Pai si mai lucreaza? Nu l-au scos la pensie?

Realist2023   •   18.07.2024, 18:00

O abominatie, un caz care ar trebui sa fie un exemplu in instanta (si media) pentru cum NU se procedeaza ! PS: consiliere psihologica ar trebui sa primeasca parintii care nu au reactionat la asemenea abuz asupra copiilor lor !

hurricane   •   18.07.2024, 09:52

nu stiu cum sta dirijorul intelectuai, dar trebuie demis si *** ( daca nu au lee dau eu ) inn piata publica sa vada si el cum e o umilinta

Acest comentariu a fost moderat pentru: incitare la violență.

    hurricane   •   18.07.2024, 12:44

    hurricane   •  18.07.2024, 09:52

    nu stiu cum sta dirijorul intelectuai, dar trebuie demis si *** ( daca nu au lee dau eu ) inn piata publica sa vada si el cum e o umilinta

    Acest comentariu a fost moderat pentru: incitare la violență.

    bravo moderatorulei . felicitari pentru descoperirea incitari la violenta

usernameGigel   •   18.07.2024, 07:40

Acest individ trebuie demis imedia si trimis in judecata! Nu este loc pentru asemenea elemente in societate!

Mihaita_._   •   18.07.2024, 07:33

Ca parinte sa accepți o situație de umilinta si sa vezi ca este pus copilul tău in pozitie înjositoare ca o stare de normalitate? Ma intreb cum sa perpetuezi asa ceva, precum antrenorii din hambal care abuzeaza copii, te intrebi de ce au complexe copii Nivelul acelor parinti ca intelect este sigur afectat de religie unde totul se rezuma la Asa a vrut Domnul!

Ogogo   •   17.07.2024, 22:03

Rușine ! Ăsta nu este un comportament normal ! Este abuz fizic împotriva copiilor ! Elevii sunt ținuți pe căldurile alea groaznice în condiții umilitoare. Mentalitățile comuniste și extremiste încă persistă în mintea unora. Din nefericire în Republica Socialistă Romanistan o să tot întâlnim astfel de comportamente deviate, având în vedere că Republica Socialistă Romanistan este încă în evul mediu cu gândirea ! Toată Europa progresează, iar ăștia în Romanistan încă au atracție față de violența fizică, psihologică și verbală. Ar trebui luate măsuri urgente față de astfel de specimene periculoase și extremiste care se consideră ,, așa-ziși ,, profesori și instructori ! În mintea limitată și pervertită a unora, umilirea este o ,, așa-zisă ,, formă de călire și de educare . Rușine ! Despre ce vorbim ? O țară primitivă și înapoiată cu mentalitați comuniste și de ev mediu în care ești luat eventual și la bătaie în mod gratuit, că așa gândește ,, omul cavernelor ,, ! Mă simt degustat !

Alexabra   •   17.07.2024, 21:02

Tatais asta in izmene cu vipusca ,are superiori? Copii astia,au parinti sa.i apere de abuziri???

suparman   •   17.07.2024, 19:47

este prea general sa spui că au fost pedepsiti pentru că au fost gălăgioși. Elevii sunt din Jegălia, deci cuvantul corect este ***ălioși.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rubberdukey   •   17.07.2024, 19:30

anunt libertatea ca pentrucă imi baneaza comentarii pentru cuvantul *** uman. poate sa imi scoată de tot informațiile de pe site. nu vreau sa mai aveti nimic despre mine.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Parrhesiast   •   17.07.2024, 18:35

Indiferent de motiv, ca dascăl, e inadminisibil să faci așa ceva. E o formă de abuz și nu îi învață nimic constructiv pe copiii ăia, eventual perpetuează și legitimizează abuzul și violența ca soluție în cazul unui conflict sau diferend.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close