Medicii i-au recomandat mastectomie și chimioterapie, terapie cu hormoni și reconstrucția sânului. Cu toate acestea, Elle a refuzat tratamentele moderne.

După ce s-a rugat și a meditat pe o plajă din Miami, a ajuns la concluzia că nu vrea să trateze cancerul cu produse farmaceutice, ci mai degrabă cu o abordare holistică.

Elle Macpherson a mărturisit în cartea autobiografică „Life, Lessons, and Learning to Trust Yourself” că a preferat o abordare holistică a bolii – refuzând sfatul a 32 de medici și dorința familiei.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Aceasta a vorbit cu Womens Weekly despre diagnostic: „A fost un șoc, a fost neașteptat, a fost înfricoșător în atât de multe moduri și mi-a dat ocazia să forez în adâncul sufletului meu pentru a găsi o soluție care să mi se potrivească”, a spus ea potrivit Pro TV.

Modelul a spus că „oamenii credeau că sunt nebună, dar am început un tratament care a rezonat cu mine”. A închiriat o casă în Phoenix, Arizona, pentru opt luni unde a început tratamentul cu ajutorul unui medic primar, un homeopat, osteopat, chiropractician și alți doi terapeuți.

Elle a spus că băieții ei, Flynn, în vârstă de 26 de ani, Cy, în vârstă de 21 de ani, și fostul iubit Arpard Busson au reacționat diferit față de abordarea ieșită din comun față de boală.

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește-ne pe Google News