„Părerea mea este că dacă Trump nu câștigă aceste alegeri, acestea sunt ultimele alegeri pe care le vom avea”, a declarat Elon Musk.

Șeful Tesla și SpaceX a susținut că migranții „ilegali” sunt transportați în mod deliberat în câteva dintre state-cheie, unde, după ce vor obține cetățenia americană, vor deveni alegători democrați.

„Acum, aceste marje ale statelor-cheie sunt uneori între zece și douăzeci de mii de voturi. Deci, ce se întâmplă dacă pui sute de mii de oameni în fiecare stat-cheie?”, s-a întrebat retoric Elon Musk.

Potrivit datelor oficiale, în 2023 s-au aflat în această situaţie doar 54.000 de migranţi în SUA, la o populaţie de peste 333 de milioane.

„Dacă pierde (n.r. – Trump), îți va fi greu să te prefaci că nu l-ai susținut niciodată”, a precizat Tuker Carlson.

„Sunt all in, baby. Cât crezi că va dura pedeapsa mea cu închisoarea? Îmi voi putea vedea copiii? Nu știu”, a răspuns, chicotind, Elon Musk.

Elon Musk a participat sâmbătă, 5 octombrie, la un miting electoral al lui Trump în Butler, unde, pe 13 iulie, a avut loc tentativa de asasinat asupra fostului președinte american.

La miting, cel mai bogat om din lume a afirmat că republicanul trebuie să câştige scrutinul din 5 noiembrie „pentru a păstra Constituţia şi democraţia”.

Urmărește-ne pe Google News