Prin această petiție semnatarii susțin libertatea de exprimare și dreptul de a purta arme.

„Una dintre provocările pe care le întâmpinăm este: cum îi facem pe oameni să afle despre această petiție? Pentru că presa tradițională nu o va prezenta”, a spus Musk în cadrul unui eveniment de susținere a fostului președinte Donald Trump.

Evenimentul cu pricina a avut loc sâmbătă, 19 octombrie, în Pennsylvania.

 „Știți, nu toată lumea este pe X (n.red – platforma sa de socializare). Deci, m-am gândit, cum facem ca oamenii să știe despre asta? Ei bine, această știre, cred eu, va ajunge foarte repede”, a mai adăugat Musk.


https://twitter.com/america/status/1847794197832556895?ref_src=twsrc%5Etfw 

După anunțul surprinzător, Musk nu a mai stat pe gânduri și a ales de îndată o persoană din public ca prim câștigător al premiului uriaș.

„Singurul lucru pe care ți-l cerem pentru milionul de dolari este să fii susținător al petiției”, i-a spus Musk laureatului.

Musk a dat joi startul evenimentelor de campanie pentru fostul președinte american Donald Trump în statul Keystone.

Parlamentari, precum senatorul John Fetterman, au mărturisit că antreprenorul este capabil să se adreseze unei categorii demografice pe care democrații nu au reușit să o abordeze.

„Cele mai multe voturi de susținere nu contează prea mult în această afacere, dar Musk este … incredibil de popular și se adresează unei categorii demografice care a fost greu de abordat de către democrați”, a spus Fetterman la începutul săptămânii.

Din luna iulie, Musk a donat minimum 75 de milioane de dolari pentru susținerea candidaturii lui Trump, prin intermediul America PAC.

Totodată, Musk a promis de curând că va oferi alegătorilor americani 47 de dolari dacă vor semna petiția și alți 47 de dolari dacă vor convinge și alte persoane să facă același lucru.

Urmărește-ne pe Google News