DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Elon Musk spune că Rusia „va câștiga cu siguranță mai multe teritorii” din Ucraina, inclusiv Odesa, și recomandă „o înțelegere negociată”

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

floris   •   02.04.2024, 10:11

multumesc mult pt audienta !!!! 152 de stegulete nu am mai reusit sa adun, ma bucur din suflet ca am reusit sa atrag atentia pupincuristilor in perioada cand comemoram uciderea de catre sovietici a catorva mii de romani pe care i-a atras in cursa si pe care i-a executat , torturat, ingropat de vii in gropi comune la Fantana Alba in 1941. Comunismul nu e rau ca doctrina, e rau ca e un regim in care se ajunge sa conduca un singur om , pe care puterea il innebuneste de fiecare data far exceptii exact cum e in regimurile autocrate,naziste,fasciste,nationaliste si alte rele de acest gen ! Orice regim in care se ajunge sa decida pentru popor un singur om e un regim dezastruos pentru acel popor, indiferent de orientarea politica !!! nebunia nu are culoare politica !

Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   01.04.2024, 19:31

Musk ar trebui să-și imagineze viața lui ca miliardar în Rusia. Cu tot ceea ce presupune asta: confiscarea peste noapte a tot ce are, căzutul de la etaj etc.

floris   •   01.04.2024, 15:26

Timpul le rezolva pe toate, iclusiv chiar si nazistii de la kremlin o sa dispara si dictatorii au si ei sfarsitul lor si Elon Musk la fel, e un fel de nazist si el in gandire si comportament, inclusiv cum se poarta cu angajatii lui, o sa dispara si el daca nu il omoara drogurile mai intai ! Acum in Romania e viata de viata pentru toata lumea, am cautat sa platesc pe cineva sa ma ajute sa pregatesc un teren pentu a planta cativa pomi fructiferi si nu am gasit in tot satul pe nimeni, am fost si la crasma, care era plina de oameni pe la ora 13 , majoritatea ”saraci” asistati social si nici unul nu a vrut sa vina sa ma ajute,desi ofeream 300 ron de om de la ora aia pana seara !!!! au zis ca la da statul destul,pt ce sa munceasca la mine doar nu oi fi eu patron si ei *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marica13   •   01.04.2024, 13:29

Are și el interesele lui în Rusia

BudSpencer   •   01.04.2024, 09:51

Are perfecta dreptate ! Ucraina nu poate castiga acest razboi, nu are cum.

    Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   01.04.2024, 19:31

    BudSpencer   •  01.04.2024, 09:51

    Are perfecta dreptate ! Ucraina nu poate castiga acest razboi, nu are cum.

    E, uite că încă rezistă în faţa "celei mai puternice armate din lume" (conform propagandei). Şi asta cu toate cozile de topor ale Rusiei din SUA. Cum era? A, da, NATO nu ar avea nici șansă în fața Rusiei, Putin suflă și America dispare. Mhm.

nasty1   •   31.03.2024, 15:49

Musk e republican, iar republicanii sunt fani Putin, in frunte cu Trump. De aia blocheaza republicanii ajutorul militar al SUA pentru Ucraina...

sarivisionyahoo.com   •   31.03.2024, 15:20

Pe cât de bogat e ,pe atât de multă varză are în cap! Nu înțelege mai nimic,ca și cum mujicii s ar mulțumi doar cu atât! Crede ca bate palma în stil american!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close