Elvețianul a fost filmat în timp ce încerca să pătrundă într-un TIR care era parcat regulamentar în Făgăraș, județul Brașov. Din păcate pentru el, nu a reușit să intre pentru că ușile erau încuiate, așa cum se poate observa din imaginile captate de camerele de supraveghere din zonă.

Cursă nebună pe DN1, după ce nu a putut să fure TIR-ul

Ulterior, tânărul a furat mașina pe care a condus-o mai mulți kilometri, cu agenții de poliție pe urmele lui. Acesta a încercat să ajungă la Cluj ca „să devină vampir”. A reușit, însă, doar să provoace haos în trafic.

În cursa sa nebună, elvețianul a lovit o mașină pe DN1, în sensul giratoriu cu DJ 106D, soldat doar cu pagube materiale. Al doilea accident, în care au fost implicate patru vehicule a avut loc pe DN1, în Șelimbăr, în apropierea unei benzinării.

Cele patru autoturisme erau conduse pe aceeași direcție de deplasare, iar impactul s-a soldat cu trei răniți, două femei și un bărbat.

Elvețianul a ieșit pozitiv la canabis

Într-un final, tânărul de 19 ani a fost prins pe o stradă din Șelimbăr. Nu avea permis de conducere și a ieșit pozitiv la canabis.

„Vreau să merg la Hoia Baciu, în căutarea stră-străbunicului, contele Dracula, Vlad Țepeș. Sper că mă poate transforma într-un vampir. Toată viața am visat la lucrul ăsta și acum sunt aici”, a declarat tânărul, după ce a fost prins.

Urmărește-ne pe Google News