În vârstă de 19 ani, băiatul s-a urcat la volanul autoturismului deși nu avea permis de conducere și se afla și sub influenţa substanţelor psihoactive. În cursa sa nebună, în prima fază, a lovit o mașină pe DN1, fiind semnalate doar pagube materiale.

Elvețianul a fost arestat preventiv marți seară. Anunțul IPJ Sibiu

Al doilea accident care a avut loc în Șelimbăr a fost mai grav. Au fost implicate patru mașini, iar trei persoane au fost rănite, două femei și un bărbat. Pentru faptele sale, elvețianul a fost arestat prevenitv marți seară.

„În această seară, ca urmare a propunerii înaintate de procurorul de caz, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului în vârstă de 19 ani”, a anunţat IPJ Sibiu.

Intenționa să ajungă la Cluj, ca „să devină vampir”

Înainte să fure mașina din Făgăraș, județul Brașov, tânărul ar fi încercat să-și însușească un TIR. Acesta era, însă, încuiat așa că s-a reorientat către un vehicul de dimensiuni mai mici, cu care a creat haos pe DN1, până să fie prins de polițiști.

După ce a fost imobilizat, elvețianul le-a spus agenților că încerca să ajungă la Cluj ca „să devină vampir”.

„Vreau să merg la Hoia Baciu, în căutarea stră-străbunicului, contele Dracula, Vlad Țepeș. Sper că mă poate transforma într-un vampir. Toată viața am visat la lucrul ăsta și acum sunt aici”, a declarat tânărul, care consumase canabis.

Urmărește-ne pe Google News