Din depozit va fi trimisă marfă inclusiv în Bulgaria și Ungaria, unde eMag este deja prezentă. Tot din acest depozit vor fi livrate comenzi și pentru Fashion Days, o aplicație de modă deținută de companie. Aceasta este, la rândul ei, prezentă în Bulgaria și Ungaria.

De asemenea, depozitul va putea fi folosit și de către cele peste 13.000 de firme care își comercializează produsele prin intermediul eMag Marketplace.

„Vom livra și în România, și în Bulgaria, și în Ungaria. În Polonia nu, în Polonia avem operațiune locală completă, în Ungaria, parțială, dar depozitul de aici va opera și pentru țările celelalte, precum și pentru Fashion Days.

Pentru sellerii din Marketplace începem un proiect-pilot din luna ianuarie, prin care sellerii pot veni cu marfa la noi în depozit. Mai mult decât atât, o să le asigurăm și curieratul, și returul și partea de customer service. Adică orice problemă a clienților cu sellerii respectivi va fi preluată și rezolvată de noi”, a spus Stanciu.

Construcțiile, ridicate pe 600.000 de metri pătrați

Construit pe autostrada București-Pitești, depozitul este cu adevărat uriaș: terenul are o suprafață de 600.000 de metri pătrați, iar în primă fază va fi inaugurat un depozit de 125.000 de metri pătrați.

La final, mai multe construcții vor fi realizate pe acest teren, investiția totală fiind de 300 de milioane de lei.

Sursa foto: eMAG

România, putere regională

„Dacă ne uităm pe hartă, dacă ne uităm și la diverse cheltuieli pe care statul român le face cel puțin în zona de Apărare, dacă ne uităm chiar și la nivel de PIB, se vorba recent că am depășit Ungaria, începem să fim ușor-ușor o putere regională.

Iar în zona asta de e-commerce, având în vedere și norocul istoric pe care l-am avut de a atrage un investitor global de talia Naspers, și cu investiții de peste 200 de milioane de euro pe care le-am primit, eMAG a devenit cel mai mare jucător din Europa Centrală și de Est și cu cea mai bună tehnologie „.

Sursa foto: eMAG

Inaugurarea are loc în data de 8 noiembrie, înainte de de Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului. Black Friday este programat în acest an în data de 16 noiembrie la eMAG, astfel că din noul depozit vor fi livrate atunci comenzi.

Cel mai mare Black Friday din istorie

Alți comercianți au demarat deja campaniile de reduceri: la Flanco – companie deținută chiar de către Iulian Stanciu – promoțiile au loc în perioada 26 octombrie-19 noiembrie, iar la Altex și Media Galaxy între 1 noiembrie și 5 decembrie. Tot de la 1 noiembrie au demarat reducerile și Carrefour și evoMAG.


Citește și: Bomba ecologică din Bucovina. 400.000 de tone de gunoaie se pot prăbuşi peste calea ferată, dar pericolul este ignorat

Urmărește-ne pe Google News