„În fiecare săptămână vă spun poveşti inedite cu tot felul de fugari. Fugarul pe care am reuşit să-l aducem azi noapte e unul cu o poveste mai specială, pentru că a gândit în maniera următoare: de ce să scoţi bani de la bancomat când poţi lua bancomatul cu totul? Aşa a gândit fugarul nostru de astăzi, pe care îl cheamă Gal Ernest, care a furat o maşină şi a spart nu unul, ci două bancomate”, a transmis Gorghiu pe Facebook.

Ea a adăugat că hoțul „s-a gândit să scape de pedeapsă” și a fugit în Spania, dar a fost extrădat „și acum se află în penitenciarele din România”.

Ernest Gal, un brașovean care acum are 45 de ani, a fost condamnat în 2011 la 10 ani de închisoare, prin decizia Tribunalului Brașov, pentru furt calificat. În perioada decembrie 2004-ianuarie 2005, el a furat un bancomat, dar a mai încercat să fure încă unul. În plus, a furat și o mașină.

Pe 30 ianuarie 2024, a fost găsit și arestat în Alcorcon, prin cooperare polițienească între România și Spania. El se ascundea sub o identitate falsă.

Urmărește-ne pe Google News