- Părinții nu trebuie să le dea copiilor alimente cumpărate de pe stradă, shaorma, fast-food. „Sunt enorme riscurile dacă îi hrănesc ca pe adulți”
- EXCLUSIV / Ce date noi au legiștii în cazul copilului mort după ce ar fi mâncat shaorma. Toxinele bacteriene ucigașe ar putea să nu fie detectate
- Shaorma israeliană, gustul tradițional al Orientului Mijlociu. Ce conține și cât costă una ”cu de toate”
- Programul „Alege oaia”, dus la un alt nivel. Românii vor degusta shaorma din carne de oaie
- Shaorma ar putea fi interzisă în Uniunea Europeană! Conține o substanță care pune în pericol sănătatea
- Cele mai multe comenzi online de mâncare au fost în timpul CM 2018, în România
„Oamenii știu foarte bine, chiar și colegii mei de partid. Abordarea mea e un mai liberală, să zic așa. Trebuie să vezi lucrurile în ansamblul lor. Cu privire la această conectare la sistemul central, noi am dat o ordonanță prin care am prorogat termenul. Legea a fost dată în 2014. Normele acestei legi au fost făcute în februarie 2018.
După aceste norme se poate face softul pentru ca respectivele casele de marcat să răspundă cerințelor. Eu am spus foarte clar. Am dat normele legii. Din acel moment firmele de profil au început să își facă treaba cu softul. E adevărat că e un număr redus de firme autorizate care pot să le aducă pe piață.
Statul aici trebuia să facă altceva. Când a dat această regulă, trebuia să fie el cel care cumpără casele și să le pună la dispoziția operatorilor care să plătească chirie pe lună de 1 euro sau 2 euro. Așa trebuia să facă statul nu să se pună presiune pe agentul economic.
Termenul rămâne final. De la 1 noiembrie, cine nu are casă de marcat legată la nivelul central nu mai operează!”, a declarat Eugen Teodorovici la Interviurile DC News.
- FOTO & VIDEO: dcnews.ro
Citește și: Un om de afaceri din Suceava trebuia să urce în avionul pilotului Cornel Marinescu. De ce a renunțat și ce zice despre pilotul mort