După multele discuţii cu premierul Victor Ponta pentru noua reşedinţă ce-i trebuie atribuită conform legii, Traian Băsescu nu a avut încotro şi a acceptat locuinţa de pe strada Nikolai Gogol. Familia Băsescu nu va avea doar partea din imobil pe care a deţinut- o până acum câteva luni Mioara Roman, ci întreaga clădire, care corespunde cererilor impuse de Traian Băsescu.

Îşi face cuşti pentru căţei

Conform unor surse din anturajul fostului preşedinte al României, în aceste zile lucrările de reamenajare a vilei sunt în toi, întrucât imobilul arată jalnic, mulţi pereţi plini de mucegai. “Punem gresie, faianţă, parchet unde e nevoie, toate noi. Mai mult, se v o r schimba, până săptămâna viitoare, şi grupurile sanitare, chiuvetele, tot ce nu este în regulă.
Terasa va fi şi ea reamenajată şi vom face şi adăpost pentru căţei în curte (Băsescu are trei căţei – n.r.). 10 muncitori lucrează de zor aici, la instrucţiunile arhitecţilor şi ale inginerilor. Vor fi reparate şi acoperişul, şi structura de siguranţă a casei”, au declarat pentru Libertatea surse din anturajul fostului preşedinte. Traian Băsescu se va muta în noua casă săptămâna viitoare.

Urmărește-ne pe Google News