Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost adus în această dimineață, cu o ambulanță, la Spitalul Județean Botoșani, după ce familia a sunat la 112 și a anunțat incidentul. Potrivit propriilor declarații, băiatul a căzut de la balconul situat la etajul 1 al vilei părintilor, locuință care se află într-un cartier exclusivist al Botosaniului, Alfa Land.

Tânărul este supus unei serii de investigații multiple, fiind diagnosticat inițial cu fractura la cotul stâng și traumatisme la mâna dreaptă și la șold.

Cosmin Flutur a fost implicat, de-a lungul timpului într-o serie de scandaluri care i-au confirmat statutul de ”beizadea”. În anul 2014, tânărul a provocat un accident în urma căruia bolidul pe care îl conducea i-a fost confiscat și au existat suspiciuni că ar fi fost drogat la volan, însă nu au existat suficiente dovezi, deși s-au făcut ulterior și percheziții acasă la acesta.

Tot în 2014 acesta a fost dat afară de la bacalaureat după ce a fost prins copiind la proba de istorie. A fost suspentat două sesiuni și a reușit să promoveze examenul abia în toamna anului trecut, obținând media 8,78.

Tânărul a mai ajuns o dată anul acesta la spital, după ce a provocat un scandal la un restaurant și a spart geamul cu pumnul.

Urmărește-ne pe Google News