SUBIECTUL ZILEI: REZULTATE BACALAUREAT 2016. Rezultatele finale, publicate pe edu.ro. Cum faci contestație

Războiul dintre fosta și actuala soție a lui Dan Condrea s-a mutat momentan de pe avere pe copil. Uliana Ochinciuc încearcă să obțină cu orice preț custodia fetiței pe care patronul Hexi Pharma, mort în accident, o are din prima căsătorie. Custodie pe care Condrea o câștigase după divorț, însă Laura Georgescu, mama naturală, vrea să o redobândească acum, susținând că Uliana nu urmărește astfel decât să pună mâna pe partea de avere lăsată fetiței prin testament.

Din păcate, copila este acum prinsă la mijlocul acestei răfuieli și obligată să-și amintească momente neplăcute din intimitatea celor două familii în care a crescut.  Majoritatea timpului și l-a petrecut în Republica Moldova, acolo unde Dan Condrea și-a consumat o mare parte din relația cu Uliana Ochinciuc. Motivul a fost acela că tatăl fostului patron, Virgiliu Condrea,  s-a împotrivit căsătoriei lor.

”Până să oficializeze relația lor, Uliana a fost fugărită de mai multe ori acasă, în Republica Moldova. Bătrânul a crezut tot timpul că este o relație falsă și Dan va avea probleme. Până să moară el au stat mai mult prin Chișinău, acolo unde s-au și căsătorit și nu a fost invitat”, ne-a povestit un apropiat al familiei.

Citește și: 

Urmărește-ne pe Google News