Pedofilul care a agresat vinerea trecută doi copii într-un lift din cartierul Drumul Taberei din București, și care a fost reținut luni dimineață se află în aceste momente la audieri.

El a spus, conform unor surse din cadrul anchetei, că își va da demisia din funcția de polițist la Rutieră, acolo unde ultima sancțiune dată unui șofer a fost în decembrie 2017.

În cadrul audierilor, el și-a recunoscut faptele, precizând însă că nu a vrut să le facă rău micuților, ci doar să îi pupe.

Mai mult, el a recunscut și agresiunea sexuală din 2015.

Pedofilul a fost dat pe mână polițiștilor de o colegă a sa care duminică, în jurul orei 17:30, a sunat și a spus că bărbatul lucrează în cadrul Poliției Rutiere, fiindu-i coleg.

Din acel moment s-au declanșat verificările, iar luni dimineață, când polițistul s-a prezentat la serviciu, în uniformă, a fost luat de șeful său și condus, fără ca acesta să riposteze, la serviciul omoruri.

Conform unor surse din cadrul anchetei, în tot timpul în care a lucrat la serviciul de Poliție Rutieră, bărbatul a primit calificative de bine și foarte bine, iar anul acesta urma o nouă testarea psihologică, aceasta efectuându-se din 3 în 3 ani.

FOTO: Inquam Photos / George Calin


Citește și: UPDATE. Pedofilul din lift este agent la Poliția Rutieră din Capitală. Bărbatul a fost recunoscut de colegi

Urmărește-ne pe Google News