DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

EXCLUSIV | Protocolul dintre Ministerul Sănătății și Patriarhie încalcă legea salarizării bugetarilor. Arhiepiscopia Bucureștilor insistă că are dreptul să numească preoții în spitale

« Înapoi la articol

Comentarii (14)

nasty1   •   25.06.2024, 08:26

BOR este stat in stat, nu raspunde in fata niciunei autoritati a statului, are doar privilegii, nu si obligatii, asa ca tupeul e maxim. Despre copilul de tortionar sekurist Rafila, ce sa mai spunem? Are acelasi tupeu ca si cei din BOR, iar legea e facultativa si pentru el. Mafiotii de la PSD si PNL cred ca daca lasa BOR sa faca ce vrea o sa le puna o vorba buna la cel de sus si nu vor ajunge cu totii la cazanul cu smoala pe lumea cealalta pentru cat mint, fura si corup pe altii... :)))

dorusan   •   25.06.2024, 08:13

Nu înțeleg de ce sunt plătiți din banii noștri? Eu nu sunt de acord! Să-i platească enoriașii, donații cum e normal. Romania resprecta principiile secularității: autoritățile publice sunt obligate la neutralitate față de asociațiile și cultele religioase. Suntem un stat laic, nu trebuie plătiți din bani publici.

Ando22   •   25.06.2024, 07:34

Deci banii din taxele plătite de noi ajung la unii care dau șpagă că sa fie numiți într-un post. Nu că ar fi o noutate, dar deja se oficializează.

NicolaeS   •   25.06.2024, 07:12

Prea mult amestec a bisericii in orice. Daca ei hotarasc si numesc preotii din spitale, atunci de ce sa-i plateasca spitalele. Si asa este mic bugetul pentru sanatate. Se mai incarca si cu salariul preotilor? Din buget se aloca bani si pentru religie si culte. Sa se administreze biserica din banii aceia. Oricum mai au si o suma considerabila din tot felul de alte surse pe care nu ii declara si dupa care nu platesc taxe si imozite ( ca noi toti muritorii de rand).

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close