Anastasia Tănase, fiica unui fost comisar de la Garda Financiară din Constanţa, i-a dat toată viaţa peste cap lui Gheorghe Chioaru, cel supranumit “Dumnzeul pensionarilor”, după un accident produs în 2010.
Preşedinte al unei case de ajutor reciproc din Bucureşti, bărbatul a rămas fără piciorul stâng după ce tânăra, devenită cunoscută după o relaţie cu Răducu Mazăre, a intrat cu bolidul ei, un BMW X6 primit cadou la majorat, pe o alee din Constanţa şi a dat peste Chioaru şi soţia lui, care se aflau pe trotuar.

Cere rejudecarea procesului

Dacă soţia acestuia a scăpat nevătămată, nu acelaşi noroc l-a avut şi bărbatul, care s-a ales cu piciorul stâng zdrobit sub roţile maşinii. După ce tânăra a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, Chioaru nu a mai avut linişte, iar acum vrea să redeschidă procesul şi s-o trimită după gratii, chiar dacă familia Anastasiei imploră disperată iertare.
“Tatăl ei, care este un fost comisar la Garda Financiară din Constanţa, a venit în biroul meu şi s-a aruncat în genunchi ca s-o iert, că am şi eu copii. Păi cum s-o iert? Mie cine îmi dă piciorul înapoi? Am cerut un milion de euro despăgubiri şi zicea că nu au bani, că sunt amărâţi, ca la scurt timp să aud că are fix o avere de un milion de euro pe care nu şi-o poate justifica. Vreau să fie rejudecată!”, ne-a explicat Chioaru.
Noul proces prin care preşedintele schilodit cere inclusiv mărirea despăgubirilor, după ce a primit 80.000 de euro, va avea loc la începutul anului viitor. Între timp, pensionarul a mai avut ghinionul să se accidenteze destul de grav, inclusiv la coapsa aceluiaşi picior pe care l-a pierdut, însă asta nu îl împiedică acum să facă sport.
Foto: Alex Dobre

Urmărește-ne pe Google News