Producătorii celui mai nou show de divertisment care va fi difuzat de Antena 1 – emisiune care încă nu a primit un nume, dar care este o continuare a edițiilor ”Serviți, vă rog!” sau ”Poftiți la muncă!” -, au pregătit pentru acest episod o confruntare a…patronilor de terasă. Cum nea Marin a fost ”uns” șef peste o locație de ale cărei destine se va ocupa împreună cu o fostă concurentă de la ”Chefi la cuțite”, mai trebuia ca și Vârciu, rivalul său de la filmări, să intre în lumea cârciumarilor.

Nea Marin a primit bani și produse de 16.000 de lei de la patroana localului pe care l-a primit în gestiune

”Nea Marin a primit ”moștenire” un local deja existent, 10.000 de lei și un stoc de mâncare și băutură în valoare de 6.000 de lei pentru a-și dovedi măiestria de patron de local”, ne-a dezvăluit surse din Antena 1.  

Acesta este grătarul-minune primit de la un amic cârciumar din Constanța cu ajutorul căruia patronul de terasă Liviu Vârciu speră să atragă mai mulți clienți decât nea Marin

Patron de terasă în portul turistic din Mangalia, cu bani și mobilier de împrumut

Chiar și cu buzunarele goale, vedeta de televiziune care în acest sfârșit de săptămână și-a creștinat fetița, pe micuța Anastasia – eveniment care a făcut ca filmările show-ului să fie sistate câteva zile -, a reușit să ajungă peste noapte patron de terasă, la malul mării. Câteva scaune și mese aranjate după gustul lui, dar și un grătar modern primite de la un amic din Constanța, și el patron de terasă, au pus bazele locației așezată pe faleza din Mangalia, chiar în portul turistic. De mare ajutor i-a fost și prietenul său, nea Marin, care l-a împrumutat cu 4.000 de lei, bani care să-i ajungă lui Vârciu pentru o primă aprovizionare. Ca să reziste în competiția dură dintre ”căpitanii” emisiunii de divertisment, Vârciu a apelat la serviciile lui Andrei de la Alb șui Negru care va fi pe toată durata confruntării omul bun la toate.

La finalul filmărilor, se plătesc datoriile

 ”Când filmările se vor termina, producătorii vor face casa și vor vedea cine este mai priceput în afaceri. Vârciu sau nea Marin. Încasările vor stabili câștigătorul. Tot la final, fiecare dintre ei va trebui să-și plătească datoriile și apoi va opri profitul. Dacă va exista”, au adăugat surse din televiziunea lui Voiculescu.

În cele două terase, ale lui nea Marin și în cea a lui Liviu Vârciu, vor roboti pentru filmările acestui prim episod Sânziana Buruiană, Minodora, Pepe și Romică Țociu -, cele patru vedete ”detașate” pe Litoral, la Mangalia.


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama

Veche


Cea mai mare cultură bio de goji din România, o investiție unică în Europa, riscă să fie distrusă – FOTO

Urmărește-ne pe Google News