Considerat cel mai bun bucătar din Poiană, şcolit în Germania şi în Franţa, Gheorghe Cojocaru vrea să îi impresioneze pe clienţii care vin la restaurantul Hotelului Împăratul Romanilor Aurelius şi cu decoraţiunile culinare pe care le realizează.

Aşa se face că, atunci când te aşezi la masă, ospătarul îţi aduce de la bucătărie câte un ornament din diverse legume, care arată mai bine ca un aranjament floral.

“Lucrez repede la ele. În funcţie de model, durează maximum 10 minute. Le fac numai din cuţit. Îţi trebuie pasiune şi multă imaginaţie. Îmi place să văd că oamenii au pe masă o decoraţiune frumoasă. Parcă şi mâncarea are gust mai bun când e ornată frumos”, ne-a spus Gheorghe Cojocaru, căruia îi place să sculpteze rândunici în ridiche albă şi flori în pepeni, în ţelină, în morcovi sau în cartofi.

De asemenea, el se ocupă şi de prepararea bucatelor pentru nunţile care se organizează la Hotelul Împăratul Romanilor Aurelius (detalii la numărul de telefon 0722.234.981 sau email: complex aurelius@ yahoo.com). Preţul unui meniu începe aici de la 180 de lei.

Urmărește-ne pe Google News