Pe lângă alcoolul nelimitat, care curge dintr-o gură de leu, capul său fiind sculptat în piatră, clienții se pot bucura, contra sumei de 60 de dolari/persoană, și de multe feluri de mâncare. Meniul conține crochete de brânză cheddar afumate, pui prăjit, stridii trase prin șerbet de lime cu tequilla sau conopidă popcorn ș.a.
Însă, oferta este una limitată, în sensul că e valabilă doar duminica, de la ora 14.00, timp de două ore, până pe 22 decembrie 2019, potrivit dailymail.co.uk.
Dar în acest interval de timp, fântâna cu prosecco curge liber. Opțiunea de autoservire le permite clienților să toarne cât mai multe pahare de prosecco.
Pentru 60 de dolari pe persoană, patronii sunt obligați să rezervați înainte prin intermediul site-ului restaurantului.
::placeholdeR–>
Vinul prosecco este un vin italian produs din struguri Glera sau prosecco. Este un vin spumant, alb, sec sau extra sec produs în regiunea italiană Veneto, unde se produce prosecco de 300 de ani.
Totuși, versiunile timpurii erau mai puțin acidulate decât cele produse în prezent. Adesea, a fost comparat cu șampania, dar modul de preparare, cât și soiul de struguri utilizați sunt diferiți.
- Poliţia australiană a împuşcat un bărbat pe Aeroportul din Brisbane. Martorii spun că acesta ar fi încercat să-şi înjunghie fosta soţie
- Un oraș din Italia vinde case cu doar un euro. Ce condiții trebuie să îndeplinească cumpărătorii
- INTERVIU EXCLUSIV | Damiano Tommasi, despre fotbalul din România: ”Tinerii voștri au fost vânduți pe bani mulți, și-au pierdut și capul, și spiritul pentru echipa națională!”. Dialog spumos, printre vii, la un pahar de vin cu amprentă personală, cu fostul internațional italian | FOTO
- INTERVIU EXCLUSIV | Directorul podgoriilor care au produs vinul ”Briliantului” dezvăluie: Mutu și Mourinho s-au certat de la droguri, s-au împăcat de la băutură!
FOTO – Facebook.com/Darlingandcopaddington & Instagram.com