Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

După dispariția copilei, polițiștii au declanșat o operațiune uriașă de căutare, în care au fost implicați și scafandri și câini.

„Conform constatărilor inițiale, ea a fost pusă într-un sac după ce a fost ucisă. Sacul a fost apoi pus în râu și ascuns sub crengi și pietre pentru a nu trezi suspiciuni”, a spus Zorluoglu.

Până acum, 21 de persoane au fost arestate de Procuratura din Diyarbakir în legătură cu dispariția lui Narin. Printre suspecți se numără unchiul fetei, care este cercetat sub suspiciunea de crimă. Părinții și fratele lui Narin au fost, de asemenea, arestați, potrivit informațiilor transmise de televiziuni.

Ultimele imagini cu ea înainte de dispariție au fost surprinse de camera de supraveghere a școlii în care învăța, relatează presa turcă. În imaginile din 21 august, de la ora 15.15, Narin apare mergând cu patru prieteni, apoi despărțindu-se de ei pentru a se îndrepta spre acasă pe o potecă de munte. Tatăl ei a anunțat în jurul orei 20.00 că fata a dispărut.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a transmis un mesaj după anunțul că trupul fetei a fost găsit.

„Veștile triste despre soarta lui Narin, care a fost ucisă cu brutalitate, ne-au șocat pe toți profund”, a afirmat liderul turc, precizând că va continua să urmărească acest caz pentru a se asigura că cei responsabili vor primi cea mai aspră pedeapsă.

Activiștii pentru drepturile femeilor și partidul de opoziție pro-kurd DEM au făcut apel la proteste după găsirea trupului lui Narin.

Foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News