Preotul a slujit câțiva ani în parohia Ohaba din comuna Bolboși. El a divorțat de soție și și-a pierdut dreptul de a mai sluji în biserică, astfel că acum ar fi doar cântăreț bisericesc, potrivit sursei citate.

Mama fetei susține că bărbatul a ademenit-o pe fiica ei în mașina sa, unde ar fi întreținut cu aceasta relații sexuale și a lăsat-o însărcinată.

După ce a aflat că fiica sa este însărcinată cu fostul preot din sat, femeia l-a sunat pe primarul comunei Slivilești, care, mai departe, a alertat sâmbătă poliția.

„La data de 17 august 2024, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat din comuna Slivilești, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, din localitate, ar putea fi însărcinată. Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în urmă cu aproximativ două luni, minora ar fi întreținut raporturi sexuale cu un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Bolboși și ar fi rămas însărcinată”, a transmis IPJ Gorj.

După ce primarul l-a reclamat la poliție, fostul preot s-ar fi dus la locuința primarului și a amenințat că îl omoară.  Fata a fost dusă la serviciul de medicină legală, iar sarcina a fost confirmată, mai scriu jurnaliștii locali.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor”, a precizat IPJ Gorj.

Urmărește-ne pe Google News