La scurt timp s-a produs un arc electric, la 27.000 de volţi, iar fata a fost aruncată de pe tren. Tânăra ieșise la plimbare cu trotineta, alături de câteva prietene, însă a luat decizia de a se urca pe unul dintre vagoanele de marfă din apropierea Gării Arad, pentru a realiza o fotografie. În câteva clipe însă a fost electrocutată și aruncată de pe tren.

La fața locului au intervenit pompierii arădeni cu o autospecială de stingere, relatează Arad Online.ro.

„Pe strada Trenului, o minoră în vârstă de 16 ani a fost electrocutată de firele de înaltă tensiune de pe un vagon de tren. O autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad au intervenit la fața locului. Echipajul medical a acordat îngrijiri minorei, care prezenta arsuri pe aproximativ 40% din suprafața corpului, fiind însă conștientă și cooperantă. În urma evaluării medicale, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Arad. Pompierii militari arădeni au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice”, a transmis Ruxandra Klein, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Pe 1 august, un tânăr de 19 ani a ajuns la spital cu arsuri pe 70% din suprafaţa corporală, după ce s-a urcat pe un vagon de marfă, în Gara Ghioroc, din județul Arad, și s-a electrocutat. Totul s-a petrecut sub ochii prietenilor săi, care au filmat momentul în care tânărul este electrocutat.

FOTO: Shutterstock

Urmărește-ne pe Google News