Imediat după atacul de la mitingul lui Trump din Butler, Pennsylvania, Donald Trump a declarat că a simțit glonţul „când mi-a străpuns vârful urechii drepte”.

Miercuri, în fața comisiei judiciare a Camerei Reprezentanților, directorul FBI a declarat că nu este clar ce anume a provocat rănirea urechii lui Trump.

„Există unele îndoieli cu privire la faptul dacă a fost sau nu un glonț sau un fragment care l-a lovit în ureche. Nu știu dacă acel glonț, pe lângă cauzarea unei zgârieturi, ar fi putut ateriza în altă parte”, a spus Christopher Wray.

Momentul incidentului de la mitingul lui Donald Trump:

De asemenea, Wray a declarat miercuri în fața parlamentarilor că trăgătorul care a încercat să îl asasineze pe Trump, iar apoi a fost el însuși împușcat mortal de lunetiști guvernamentali, a căutat pe internet informații despre asasinarea fostului președinte John F Kennedy în 1963.

FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, ca fiind cel care a încercat să-l ucidă pe Trump. Atacatorul a fost ucis de Secret Service. Pe lângă acesta, un spectator a murit şi alţi doi au fost grav răniţi. Unul dintre răniți a fost externat miercuri.

Urmărește-ne pe Google News