UPDATE ora 20.00: Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile prin decizia Parchetului Judecătoriei Sector 1.

***

Știrea inițială: Incidentul s-a petrecut pe 19 iunie, pe o stradă din Sectorul 1, aproape de Parcul Bazilescu, unde sunt case. Doi vecini, soț și soție, au auzit gălăgie și zgomote la o vecină și, crezând că își lovește copilul de 10 ani, cei doi au mers la ușa casei tinerei de 29 de ani să o întrebe ce are cu copilul, au precizat sursele citate pentru Libertatea.

Deranjată că vecinii au venit să îi ceară socoteală, femeia, aflată sub influența alcoolului, a devenit agresivă și i-a mușcat pe cei doi soți, de 51 și 50 de ani. Văzând comportamentul femeii, cei doi au plecat, dar tânăra s-a dus după ei și a făcut scandal în continuare, a tras de gard și i-a amenințat.

Zona din Sectorul 1 în care s-a produs incidentul

În acel moment, a fost apelată Poliția, care a venit și a găsit-o pe tânăra de 29 de ani în apropiere. Polițiștii au rugat-o să meargă la Secție să dea o declarație în care să explice ce s-a întâmplat, dar femeia a devenit agresivă și a început să se lovească singură, așa că oamenii legii au intervenit și au imobilizat-o. Acela a fost momentul în care i-a mușcat pe amândoi de mână.

Tânăra agresivă, care potrivit informațiilor Libertatea avea și un tratament pentru depresie, a fost dusă la Spitalul Floreasca, iar după ce a stat trei zile a fost mutată la Spitalul de Psihiatrie Obregia. Când starea de sănătate i-a permis, a fost dusă de Parchetul Judecătoriei Sector 1 în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Femeia de 29 de ani are mai multe dosare: pentru lovire sau alte violențe, pentru distrugere, pentru violență în familie, pentru vătămare corporală și pentru ultraj.

Urmărește-ne pe Google News