Lauren Evans, în vârstă de 31 de ani, a fost ținta unor atacuri online dure după ce s-a căsătorit cu Hannah Kaye, în vârstă de 29 de ani, pentru modul în care arătau împreună.

Cuplul a creat controverse pe internet încă de la începutul relației

Lauren și Hannah s-au cunoscut pe Tinder și s-au căsătorit în septembrie, după doi ani de relație. Însă când Lauren a împărtășit fotografii de la nuntă pe rețelele sociale, a fost acuzată fals de pedofilie de sute de utilizatori Instagram pentru că s-ar fi căsătorit cu „cineva atât de tânăr” – deși diferența de vârstă este de doar doi ani.

„Unii oameni au spus că e drăguț că fiul meu de 10 ani mă conduce la altar. Alții au spus că e dezgustător că sărut un băiat tânăr”, a declarat femeia pentru Daily Mail.


Cele două au vești bune pentru urmăritori

În ciuda controverselor, cuplul a anunțat recent o veste fericită. Lauren a împărtășit pe Instagram un videoclip cu o ecografie, anunțând că este însărcinată cu tripleți. Ea a folosit hashtag-ul #ivfsuccess, sugerând că sarcina a rezultat în urma fertilizării in vitro.

Într-o postare ulterioară, Lauren a dezvăluit că este o „zi dulce-amară” pentru ea, amintindu-și de o pierdere de sarcină anterioară.


„Mi se frânge inima în fiecare an care trece și toate momentele importante ratate cu fiica mea Amelia. Cu siguranță nu va fi uitată niciodată – dar ceea ce mă sperie acum este că sunt însărcinată și binecuvântată cu trei bebeluși frumoși care cresc în mine și care au aceeași afecțiune care mi-a ucis-o pe Amelia.»

Acuzații nefondate

Înainte de această veste fericită, cuplul a fost bombardat cu comentarii răutăcioase despre relația lor. Unii au scris: „Credeam că s-a căsătorit cu un copil” sau „De ce arată el ca un băiat de 13 ani?”.

Lauren a explicat că aspectul tânăr al soției sale se este datorat „norocului”: „Am cheltuit mii de lire pentru a arăta mai tânără și a-mi schimba corpul și aspectul, dar soția mea are pur și simplu noroc să aibă gene incredibile”.


Hannah, care este inginer specialist, a dezvăluit că a arătat întotdeauna mai tânără decât vârsta ei: „Negativitatea a explodat când am încărcat fotografiile de la nuntă. Dar chiar și înainte de asta, orice fotografie cu noi împreună atrăgea comentarii răutăcioase, pentru că arăt mai tânără”.

Ea a adăugat că trebuie să aibă la ea întotdeauna un act de identitate, fiind adesea rugată să prezinte dovezi valabile de vârstă pentru a cumpăra bilete de loterie sau băuturi energizante.

Urmărește-ne pe Google News