Femeia a apelat la ziarul Libertatea fiindcă a văzut că și fiica sa, Alina Lucica, a încercat în urmă cu trei ani să își găsească mama biologică și chiar venise în Pucioasa.

Camelia Tulică

Nimeni nu a dat atunci de urma femeii, fiindcă aceasta s-a căsătorit și și-a schimbat numele.

Eram într-o situație grea și am dus-o la leagăn și apoi a fost adoptată. Am aflat din ziarul dumneavoastră, abia acum am văzut articolul, că ea e bine, în America, are o viață bună și că m-a căutat. Tatăl fetei a murit de mult. Eu m-am căsătorit, acum mă cheamă Tulică. Stau în Pucioasa.

Camelia Tulică:

Alina Lucica a încercat în urmă cu trei ani să își găsească mama biologică prin intermediul ziarului Libertatea

Camelia Tulică mai are un băiat de 33 de ani, care a crescut alături de ea, pentru că a avut sprijinul bunicii ca să-l crească. “Eram săracă, nu aveam o casă și condiții pentru ea. Cu băiatul m-a ajutat mama. Acum, nici ea nu mai e. Dar acum am o condiție bună, poate să vină fata la mine. M-am gândit mereu la ea”, mai spune femeia.

“O mare parte din sufletul meu este în România”

Alina Lucica s-a născut pe 2 iunie 1992, în Pucioasa, Dâmbovița și imediat a fost dată spre adopție unei familii din orașul Garisson, statul New York.

În urmă cu trei ani, fata a încercat să o găsească pe mama sa biologică.

“Sunt în căutarea mamei mele, pe atunci numită Adam Camelia. M-aş bucura nespus să o găsesc, să o cunosc şi să aflu cât mai mult despre trecutul meu şi familia mea. Ştiu că am fost pusă spre adopție la doar câteva zile după ce m-am născut. Acum sunt cetățean american, dar o mare parte din sufletul meu este în România. Ce frumos ar fi să aflu şi eu răspunsurile la toate întrebările mele”, a fost mesajul tinerei atunci.

Aceasta a încercat să-și găsească mama cu ajutorul rețelelor de socializare și prin Ambasada SUA, fără rezultat.

Apoi, și mama ei a încercat să dea de urmele fiicei – fără rezultate, până acum.

Ziarul Libertatea a scris în numele femeii și pe pagina The Never Forgotten Romanian Children, în speranța că cele două își vor împlini dorința de a se întâlni, după 28 de ani.

Urmărește-ne pe Google News