„Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute – fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, au transmis organizatorii festivalului de la Constanța.

Întrucât vara este singura noastră opțiune, alternativa care ne-a rămas este să amânăm Neversea pentru vara anului 2022.

Organizatori Neversea:

Persoanele care au cumpărat bilete pentru Neversea 2021 vor fi informate prin e-mail cu privire la opțiunile pe care le au.

În luna mai, organizatorii anunțaseră că ediția care trebuia să aibă loc în perioada 8-11 iulie va fi reprogramată tot în acest an, fără a preciza o dată exactă.

Premierul
Florin Cîțu spunea atunci că în România s-ar putea organiza
evenimente majore abia după data de 1 august.

Între timp, de la 1 iulie au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare, printre care și creșterea numărului de persoane care pot participa la concerte și festivaluri.

Concret,
aceste evenimente se pot organiza cu până la 2.500 de participanți,
persoane vaccinate, care au trecut prin boală sau care au dovada
unui test negativ pentru COVID-19. Spectatorii trebuie să poarte
măști de protecție, iar pentru fiecare persoană trebuie să
existe o suprafață minimă de 2 metri pătrați.

Urmărește-ne pe Google News