UPDATE ora 21.07: Fetiţa de 1 an şi 8 luni care a căzut, duminică, de la etajul al nouălea al unui bloc din Deva a murit, anunță IPJ Hunedoara. Decesul a survenit la spital, deşi echipele medicale au făcut manevre de resuscitate timp de două ore.

Incidentul s-a produs într-un moment de neatenţie al părinţilor, iar poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

Deocamdată, nu au fost anunţate concluzii preliminare ale verificărilor.

***

Știrea inițială: Conform personalului medical al Ambulanței Hunedoara, tragedia a avut loc la Deva, pe strada Pescarilor, micuța fiind găsită de medici în fața blocului turn, relatează Observator News. Din primele informații, este posibil ca aceasta să fi căzut de la înălțime.

La fața locului, a intervenit un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean. Fetița de un an și 8 luni a suferit multiple traumatisme și se află în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Copila a fost transportată de urgență la UPU Deva, unde se continuă resuscitarea.

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, Poliţia Municipiului Deva fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o minoră în vârstă de un an şi opt luni ar fi căzut accidental de la etajul nouă al unui bloc din municipiul Deva, într-un moment de neatenţie al părinţilor”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Urmărește-ne pe Google News