Larisa Drăgulescu și fiica ei, Beatrice, au vorbit într-o emisiune TV despre operația suferită. Nu a fost deloc o operație ușoară, iar fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a temut ca fata ei să nu se supere, pentru că s-a produs o schimbare fizică după intervenție.

Beatrice a fost diagnosticată la naștere cu hipoacuzie bilaterală profundă. Această tumoare benignă i-a pus de multe ori viața la încercare. Boala a recidivat de mai multe ori până acum, dar fiica lui Marian Drăgulescu a luptat mereu pentru a se vindeca.

„A trebuit să aleg dacă să i se scoată urechea internă definitiv sau nu, pentru a evita o altă recidivă a bolii și a fost foarte dificil să aleg acest lucru.

Am ales bine, se simte foarte bine acum. Operația aceasta a fost cea mai grea, pentru că s-au produs și fizic niște schimbări. Am zis să nu mă certe niciodată.

Mi-a fost teamă, fiind adolescentă, să nu se supere dacă se vede ceva diferit la urechiușe sau în zona buricului. De acolo i s-a luat o părticică din piele pentru a se face reconstrucția urechii.

Nu mai știu ce să mai fac pentru a evita această problemă, să nu mai recidiveze. De fiecare dată am ales să se scoată doar acest cholesteatom.

Însă acum am stat, m-am gândit, m-am consultat cu medicii dacă să scoată tot ce este înăuntru, pentru a evita încă o operație. A fost greu pentru noi toți să luăm o decizie”, a povestit Larisa Drăgulescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Sunt bine. A fost grea operația”, a spus tânăra.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Larisa Drăgulescu: „I-au fost înlăturate toate organele urechii interne”

Cei doi părinți sunt îngrijorați pentru fiica lor și speră ca aceasta să fi fost ultima operație. Marian Drăgulescu nu și-a putut vizita fetița în spital din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

„Am ales împreună cu doctorii să i se facă petrosectomie totală. I-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita o altă recidivă cholesteatomică. În momentul acesta, Beatrice aude în continuare datorită celor două implanturi cohleare de pe ambele urechi și vorbește destul de bine. Medicii i-au luat piele și grăsime de la buric, pentru reconstrucția urechii interne”, a mai declarat Larisa Drăgulescu.

Acest cholesteatom provoacă pierderea auzului, dar afectează și ce se întâmplă în interiorul organismului și în creier. Acum, fiica lui Marian Drăgulescu și a Larisei urmează un tratament ca imunitatea ei să nu scadă.

Urmărește-ne pe Google News