„Dar de ce să moară arsă? De ce să moară așa?” Sunt cuvintele disperate ale unei femei a cărei mamă a ars de vie în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Femeia a venit într-un suflet la spital în momentul în care a aflat de incendiu.

„Nu face nimeni nimic. Pentru că stăm și acceptăm. De atâția ani nu face nimeni nimic. Poliția e coruptă, spitalul este corupt. Țara este coruptă. Mama mea era la ATI. Pentru ce acceptăm așa ceva? A murit mama mea. A murit mama cu zile. A fost deconectată. Era la ATI mama și a fost deconectată. Numai în România se întâmplă așa ceva. E adevărat că mama era în stare gravă. Dar de ce să moară arsă? De ce să moară așa? Incompetența noastră a românilor. Se repetă istoria. Mâine poimâine o să ardă la București, în toată țara (…) Nimeni nu ne spune nimic, e nebunia asta. Sigur a murit, nu putea fi deconectată de la aparate”, a mai spus femeia pentru ziarul CTNews.

Rudele pacienţilor care au fost transferaţi se plâng că nu au primit informaţii şi nu ştiu ce se întâmplă cu cei dragi. Șapte persoane au murit, vineri, în incendiul care a izbucnit în Secţia ATI COVID a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

Flăcările au izbucnit în secția ATI și ulterior tot spitalul a fost evacuat. Anterior, autorităţile anunţaseră că sunt 9 oameni morţi. 113 pacienţi erau în spital, 10 la ATI.

Urmărește-ne pe Google News