Marius Borg Høiby a fost arestat la Oslo duminică, 4 august, după o altercație nocturnă într-un apartament din capitala norvegiană, acuzat de vătămare corporală, încălcare și daune aduse proprietății.

Victima este o femeie cu care Marius era într-o relație. Ea a suferit o comoție și a fost transportată la spital în noaptea agresiunii, dar nu a fost spitalizată.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În acel weekend, „s-a întâmplat ceva ce nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Am comis vătămări corporale și am distrus obiecte într-un apartament, sub influența alcoolului și a cocainei, după o ceartă”, a scris el la postul public.

Tânărul a mărturisit că suferă de „probleme psihice” și că a „luptat mult timp cu dependența de droguri”, pentru care a fost deja tratat. El vrea acum să reia acest tratament.

„Consumul de droguri și diagnosticele mele nu scuză ceea ce s-a întâmplat în apartament. Vreau să fiu responsabil pentru ceea ce am făcut și mă voi explica sincer poliției”, a adăugat fiul lui Mette-Marit.

Marius Borg Høiby a pledat vinovat și s-a declarat pregătit să își ispășească pedeapsa, a declarat avocatul său, Øyvind Bratlien, pentru postul de televiziune norvegian TV2.

Marius Borg Høiby s-a născut în 1997, în urma unei scurte relații a prințesei Mette-Marit cu Morten Borg, înainte de a se căsători cu prințul Haakon, în 2001. Chiar dacă Marius participă la evenimentele regale, el nu are îndatoriri pentru casa regală.

Sora sa vitregă mai mică, prințesa Ingrid Alexandra, 20 de ani, este a doua în linia succesorală. Iar fratele său vitreg, prințul Sverre Magnus, 18 ani, este numărul trei.

Urmărește-ne pe Google News