Vestea plecării fiului guvernatorului regiunii Orenburg a zguduit elitele rusești. „Cum este posibil acest lucru când țara luptă cu Ucraina, iar principalul instigator și sponsor al conflictului este Statele Unite?”, s-au întrebat criticii oficialului.

„Noi facem apel la recruți să fie trimiși în Districtul Militar de Nord. În timp ce fiii tăi vor fi recrutați și trimiși pe front, fiul lui Denis Pasler este în SUA pentru a juca hochei”, au adăugat cei care au fost surprinși de „transferul” tânărului hocheist rus.

Apărătorii lui Denis Pasler au spus că „sportul este în afara politicii”., dar și această opinie a fost amendată, după ce „sportivii ruși au fost supuși, la Jocurile Olimpice, unei discriminări totale, fără imn și fără steag”.

Inna Averkova, adjunct al ministrului politicii regionale, a insistat că „adolescentul va pleca doar pentru un an, va dobândi experienţă şi se va întoarce. Sportul şi politica nu trebuie amestecate”.

Fiul lui Denis Vladimirovici joacă hochei de la 5 ani. Acesta este sensul vieții lui. A considerat necesar să treacă prin școala americană. Contractul lui este doar pe un an. Apoi se va întoarce în Rusia.

Inna Averkova a subliniat și că idolul tânărului de 16 ani este căpitanul clubului Washington Capitals (NHL), Aleksandr Ovecikin, un apropiat al președintelui rus Vladimir Putin.

Denis Pasler junior. Foto: captură Bloknot

Guvernatorul Denis Pasler sprijină „operațiunea militară specială” din Ucraina: a contribuit financiar la dezvoltarea sistemelor fără pilot și ajută familiile soldaților din regiune.

Deși se află pe listele de sancțiuni ale Statelor Unite și ale Uniunii Europene, pentru implicare sa în invazia Ucraine, el a reușuit să-și trimită fiul de 16 ani, legitimat la ȚSKA Moscova, în SUA.

„Toate bunurile mele sunt în Rusia. Nicio sancțiune, inclusiv cele britanice împotriva mea personal, nu ne va împiedica să aducem pacea Donbas și credința în oameni”, a declarat Pasler senior.

Urmărește-ne pe Google News