„În timp, mi-am dat seama că drumul spre sănătate şi o viaţă lungă nu trece prin modernele restaurante fast-food sau pe lângă atrăgătoarele bufeturi cu gustări rapide ori tradiţionala cafea cu un croissant, pe care de obicei oamenii le preferă în locul unui mic-dejun consistent.

Alegerea corectă constă în cerealele integrale cu un conţinut ridicat de fibre, vitamine şi minerale, combinate cu laptele de soia, pe care din fericire, îl găsim şi sub forma bio, cu diverse arome. Dimineaţa, corpul are o mare putere de asimilare a substanţelor nutritive. De asemenea, aceste alimente reduc poftă de mâncare pe parcursul zilei, astfel încât seara nu vei mai fi tentat de o cină copioasă”.

Cerealele integrale şi laptele de soia au un rol important în protejarea inimii, menţinerea unui nivel normal al glicemiei şi greutăţii corporale şi echilibrarea procesului digestiv. „Un sfat pentru doamne: cerealele integrale fac minuni pentru fermitatea bustului, prin conţinutul lor de potasiu şi celuloză. Iată suficiente motive pentru a acorda mai multă atenţie micului dejun!”, spune Florentina Opriş.

  

 
 

Urmărește-ne pe Google News