DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

DNA a extins urmărirea penală pentru Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. Sunt acuzați de trafic de influență și grup infracțional organizat

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

gigiladrea   •   16.07.2024, 12:01

sunt acuzati de trafic de influenta si grup infractional ceva obisnuit la noi milioane au facut asta de 34 de ani foarte multi de la psdnl si nu s-a auzit si nici nu se va auzi niciodata de ei in afara de cativa care au fost prinsi, dovediti si condamnati; avand in vedere foarte larga raspandire a faptelor la noi si lipsa potentialului violent arestul la domiciliu e normal; pana una alta sunt prezumtiv nevinovati sa vedem ce spune judecatorul ptr ca procurorul nu da sentinte

ciobanudorin_2006   •   16.07.2024, 09:34

Cat mai durează și mascarada asta.A încălcat legea la zdup ,confiscat tot dar ce sa vezi durează pana se prescrie La popor le trebuie pâine și circ.E "materiale " ptr ani buni Problemele importante le amânați ca asa e în România.Paine și circ.Jenanta justiție din România.

gavrildragan   •   16.07.2024, 06:44

Da și? Mai este mult până se va prescrie voi nu vedeți că,n toată țara sunt organizați în grupuri mafiote?Numai dumnezeu va putea destructura aceste grupări! de hoți .

musatm000   •   15.07.2024, 19:52

In toata tara sunt sentinte blocate,amanate ,incepand din "parohia" lui Flutur si terminand cu Bucurestiul sau Constanta ! Dupa cunostintele mele deciziile "ne-lalocul lor" date de instante trebuiesc explicate de ministrul Justitiei ! Iar daca acuzatiile se extind ar cam fi cazul sa i se ridice pasaportul si sa i se interzica parasirea tarii altfel il vedem in Italia la masa cu Bica si Oprescu incercand sa faca un "guvern in exil" au infractori ce au fost legitimati de autoritatile romane pentru toate functile. Interzuceti-le sa paraseasca tara !

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close