„Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă să vină să discutăm în PNL. Dacă era o problemă de guvernare, puteam discuta la Guvern. Dacă preferă să discute prin presă, bineînțeles că va trebui să luăm și alte decizii în PNL”, a spus Florin Cîțu la Parlament.

Întrebat cum va proceda în cazul concret al Ralucăi Turcan, noul președinte al Senatului a răspuns că „în Biroul Politic Național se va tranșa” situația acesteia.

Ulterior, Cîțu a precizat că încearcă să îi aducă înapoi în partid pe unii dintre cei 16 liberali care au demisionat din PNL, în frunte cu fostul președinte Ludovic Orban, însă este vorba doar despre cei care nu l-au atacat pe el sau pe Klaus Iohannis.

„Vom discuta cu fiecare în parte şi vom vedea dacă putem să găsim elemente prin care să îi aducem înapoi. Pe mine mă interesează să vină înapoi toţi acei membri ai PNL. Sunt încă unii membri ai PNL, oameni care nu atacă preşedintele partidului, care nu atacă pe preşedintele României, care nu atacă PNL. Sunt unii oameni care au fost şi au plecat, poate, dintr-o afinitate sau o prietenie mai veche faţă de fostul lider”, a mai spus el.

Ministrul interimar al muncii, Raluca Turcan, l-a atacat dur pe președintele PNL după ce nu a mai primit un post de ministru și în Guvernul Ciucă. „Președintele partidului a negociat doar pentru el” și „Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii”, a scris Turcan luni, 22 noiembrie, în documentul intrat în posesia Libertatea, iar la final i-a cerut demisia lui Florin Cîțu din PNL.

Urmărește-ne pe Google News