Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că, sâmbătă seară, poliţiştii din Vama Veche – 2 Mai au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol, relatează News.ro.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că sesizarea se confirmă, geamul securizat al uşii unui garaj fiind spart. În urma verificărilor, s-a stabilit că zgomotul ar fi provenit din curtea vecină, de unde un obiect ar fi fost proiectat cu viteză mare”, au precizat polițiștii.

La momentul intervenţiei, nu a fost găsit niciun obiect care ar fi putut provoca daunele constatate. Conform martorilor, conflictul a fost declanșat de utilizarea unor artificii de către persoane aflate în imobilul apelantului, din categoria celor care nu necesită autorizare.

Duminică dimineaţa, în cadrul acţiunii „Blocada”, printre autovehiculele oprite în trafic, poliţiştii le-au identificat şi pe cele ale persoanelor implicate în conflictul din Vama Veche. Astfel, a fost descoperită o armă neletală supusă autorizării, care a fost ridicatǎ de poliţişti. 

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi distrugere.

Urmărește-ne pe Google News