Supărat că fusese chemat în sedinţa plenului reunit al Parlamentului, fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea a început să injure printre dinţii. Deputatul PSD, care a trebuit să preia conducerea şedinţei de la Valeriu Zgonea, moment în care a trântit dosarele şi a spus cu năduf: „Mi-au f…t ziua, băga-mi-aş p…a!”, fără să-şi dea seama că avea microfonul deschis, conform România TV.
Întâlnirea parlamentarilor a avut ca scop validarea lui Rareş Bogdan, propus de PNL în funcţia de preşedinte director general interimar al TVR. Însă, din cauza lipsei de cvorum, evenimentul nu a mai avut loc. Modul în care a fost respinsă validarea l-a făcut pe Bogdan să susţină că a fost „o bătaie de joc”.
Votul exprimat în privinţa desemnării lui Rareş Bogdan ca preşedinte director general interimar al TVR a fost anunţat în plenul Parlamentului.
Senatorul Mario Oprea a citit procesul-verbal, precizând că, din totalul celor 580 de membri ai celor două Camere, şi-au exprimat votul 176 senatori şi deputaţi, din care 174 au votat „pentru”, iar doi „împotrivă”, astfel că nu s-a întrunit numărul necesar de voturi (291) pentru validarea lui Rareş Bogdan.

Urmărește-ne pe Google News