Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Potrivit anchetatorilor, Kristina Joksimovic, o fostă finalistă la Miss Elveția originară din Serbia, a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei.

Aflat în închisoare, bărbatul, cetățean elvețian al cărui nume de familie nu a fost făcut public, a recunoscut crima în timpul unei reconstituiri, în martie, și a susținut că a fost în legitimă apărare, pentru că femeia l-a atacat brusc cu un cuțit, „după o discuție amicală”.

Anchetatorii cred însă că este vorba despre o crimă cu premeditare. Ei spun că, după ce a sugrumat-o pe Kristina, inculpatul ar fi folosit un fierăstrău și o foarfecă de grădină pentru a dezmembra trupul victimei sale, pe care apoi a încercat să-l dizolve cu substanțe chimice și să-l paseze folosind un blender de bucătărie industrial. Aparatul folosit a fost găsit și în casă.

„Moartea nu a fost rezultatul unui act de autoapărare”, se arată în raportul autopsiei, potrivit 20min.ch.

Anchetatorii mai spun că suspectul a manifestat un „nivel considerabil de energie criminală, lipsă de empatie și sânge rece după ce și-a ucis soția” și a încercat să acopere crima.

De asemenea, potrivit procurorilor, și în trecut bărbatul a mai avut tendințe violente, strângând de gât o fostă parteneră.

Aceste informații au apărut în motivarea judecătorilor de la Curtea Federală din Lausanne, prin care este respinsă cererea de eliberare din închisoare a suspectului.

Foto: Kristina Joksimovic – Instagram

Urmărește-ne pe Google News