Atenție, urmează detalii care v-ar putea afecta emoțional!

Kim Porter a fost căsătorită cu Diddy între 1994 și 2007. A avut trei copii cu el, Christian, azi 26 de ani, și gemenele DLila și Jessie, 17 ani. Până la moartea ei, în 2018, la 47 de ani, după o pneumonie, nu a vorbit despre adevărata față a bărbatului care se confruntă acum cu închisoarea pe viață.

Dar în „Cuvintele pierdute ale lui Kim”, de doar 59 de pagini, femeia a transmis acuzații incredibile. Înainte de moartea ei, Porter a transmis prietenilor apropiați un stick USB cu înregistrările ei, un fel de jurnal al traumei, care acum sunt făcute publice sub forma acestei cărți.

Kim Porter a dezvăluit că a fost bătută de fostul Puff Daddy. A lovit-o pentru prima dată după ce ea a refuzat să folosească un vibrator cu curele. Spune că ar fi primit amenințări cu moartea.

„Un monstru teribil”

„M-a trântit violent la pământ”, a scris Kim Porter despre un incident violent care a avut loc în apartamentul lor.

A scos un pistol și l-a așezat pe măsuța de lângă noi. Mi-a spus în față: „Ești a me. Nu mai ai de ales. Nu pot trăi fără tine”. Este un monstru teribil.

Fosta soție susține, în carte, că prolificul producător a făcut sex cu o vedetă pop masculină. Episodul ar fi fost filmat. De asemenea, un „rapper de top” ar fi fost printre partenerii lui Diddy. Pentru a se proteja, a făcut copii ale clipurilor, ca parte a planului de a-l părăsi.

Ea vorbește și despre orgii „extravagante”, cu un câștigător de Oscar și cu soția acestuia, la care a fost obligată să ia parte. „Nu numai că am făcut-o în trei, dar am schimbat și partenerii. A fost o nebunie”.

Porter nu menționează nume specifice în carte.

Cu puțin timp înainte de moartea ei, Kim Porter le-a trimis prietenilor ei un mesaj dramatic în care scria: „M-a prins”.

Publicarea cărții este „dedicată lui Kim Porter” a declarat editorul, pentru Daily Mail. Ca să-și poată spune povestea dincolo de mormânt”.

Urmărește-ne pe Google News