DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Fostul șef al Poliției din Constanța, care a demisionat după tragedia de la 2 Mai, detașat consul în Pakistan

« Înapoi la articol

Comentarii (24)

HOPAHPO   •   17.08.2024, 14:33

Daca Predoiu se respecta pe el insusi si pe noi toti romanii , acel personaj nu putea fi avansat niciodata la rangul de consul. Dar onoarea lui Predoiu s a pierdut prin dosarele oculte ale ministerului si care nu vor iesi niciodata la lumina ( poate dupa alta revolutie )Sunt multi cei care avand o uniforma au incalcat legile si in loc de a fi destituiti,militienii au fost avansati in grad, sau in functii pe care nu le meritau. In cativa ani,acel militian o sa ajunga sa primeasca gradul de general, asa cum au primit si alte ramasite din armata sau militie . Romania are un general la 50000 de oameni . Niciodata nu a fost asa de aglomerata "strada " generalilor. Dar nu ne intereseaza gradul primit , fiinca in capul lor nu incape atata cultura ca sa poata duca gradele , ne intereseaza pensiile uriase pe care le primesc si pentru care nu au facut nimic .As vrea sa il intreb pe acel consul daca si a cerut iertare de la familiile celor decedati pentru indolenta si incapacitatea lui ca sef.

tomitan   •   16.08.2024, 13:38

Băi popor , trebuie sa sarbatorim acest eveniment! După best sellerul lui Mos Teacă Ciucă " Un ostaș in slujba țării" , Iohannis si PNL ne pregatesc altă fițuica de succes " Un Militian in slujba tării" scrisa de Garcea Glugă. Glugă& Nicușor reprezintă " brațul armat " al PNL , un fel de Hezbollah de Modrogan care impreuna cu Bufonul de Someș pun la cale asaltul Cotroceniului PS.Klaus al lui Iohannis ,turistul No 1 al Romaniei care in cei 10 ani de putere a garantat : plagiatul,coruptia si incompetența crasă.

Mihaita_._   •   16.08.2024, 10:59

Asa pedeapsa! Deci nu este capabil de gestionarea unui judet,in care subordonații lasa un om drogat sa plece de la locul accidentului, care si politia locala actiona mai bine,dar este perfect pentru un post care reprezinta Romania in lume! Daca o iei pe arborele functiilor detinute in Romania de majoritatea persoanelor o sa observi o Omerta care se transmite si nu se castiga pe merit, cum din tata in fiu se lasabposturile unul la altul si majoritatea sunt chiar neamuri, ala de la interne e var cu ministru si nepotul sefului de cabinet care o tine pe nepoata directorului...si tot asa! Iar oameni cubstudii si calificati in domeniile specifice ministerelor, lucreaza prin Carrefour sau pe telecom ca IT ist sau tehnician!

Adiadrian1234   •   16.08.2024, 09:15

Acum Zelensky și Patrafie de ce nu comentați?

Vrajitoarea   •   16.08.2024, 09:15

Dar ce rău o duce! Din rău în mai rău !!!!

Adysp   •   15.08.2024, 23:30

Ce rau a ajuns.toti care isi dau demisia sau sant demisi din functii importante,ajung apoi pe posturi si mai importante.ne mai mira ceva in tara asta?

Adysp   •   15.08.2024, 23:27

De asta schioapata tara noastra la toate capitolele.cand unul cu functii mari din orice structura isi da demisia sau e demis e pus pe alte posturi si mai bune.se pare caci coruptia in tara asta se transmite din generatie in generatie.oameni care au invatat carte si sant pregatiti pentru un post de consul,dar nu are" Pile" nu o sa ajunga niciodata consul.si sefii in politie,directori in spitale,e t c tot oe"Pile' merge.din pacate romania merge tot in jos

K476   •   15.08.2024, 21:25

A parasit corabia care se scufunda sa fuga de raspundere si merge in tara producatoare de deoguri si generatoare de mohranti. Minim 5 ani in privat ii facea deosebit de bine.

Mitza_Biciclista   •   15.08.2024, 20:28

Pai, nu trebuie sa "mănâncă" și gura lui ceva? :))))

HOPAHPO   •   15.08.2024, 19:21

Asa cum s a mai scris , *** imbuibacite de putere si de huzur sunt lipite de scaunele ministeriale si nici cu macaraua nu ii poti clinti . Si au facut o clientela si stiu foarte bine de unde si cum curge mierea . Predoiu este viciat de scandaluri si minciuni si crede ca nimeni nu ii poate lua scaunul . Ignora poporul roman si face din o persoana incapabila si care a ajuns printr o conjunctura nefavorabila la conducerea IPJ Constanța, consul intr o tara unde fara mita nu poti sa faci un pas .Pentru o viza de intrare in o tara din Europa , pachistanezii platesc intre 3 si 5 mii de euro .Si daca acea *** nu era bun de condus IPJ Constanta , Predoiu l a trimis la reciclare , facandu l consul . Adica din lac in put . Daca au functii de raspundere , *** ministeriale rad si ignora popolatia Romaniei , crezandu se cei mai frumosi , burtosi , mincinosi si hoti .Nimeni nu se intreaba daca asemenea personaj poate sa reprezinte Romania. Si mai vrem ca alte tari sa ne respecte .

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close