«Nu mai plânge, mă voi întoarce»

Îndrăgostită până peste cap de baschetbalistul de la CSŞ Giurgiu, ea a scris primul mesaj pentru Chauncey, pe contul ei de Facebook, la nici două ore după dispariţia lui Hardy: “I love you. The last thing I said to you was I love you too… Now im trying to wake up” (n.r. – Te iubesc. Ultimul lucru pe care ţi l-am spus a fost că te iubesc şi eu… Acum încerc să-mi revin din coşmar).
Alexis a fost consolată de prieteni, dar zilele următoare a postat alte comentarii care arată că se simte vinovată pentru că l-a lăsat să vină în România: “Guilt, pain, love. Its hard being in love alone. Hate, passion, numb” (n.r. – Vină, durere, dragoste. E dificil să fii într- o iubire fără partener. Ură, pasiune, neputinţă).
Pe 15 octombrie, la şase zile de la moartea lui Hardy, Alexis scria pe Facebook: “Îmi aduc aminte când te-am petrecut la aeroport, la plecarea în România. Deşi îmi juraseşi că nu te vei duce departe de mine pentru baschet. Dar nu te-am convins, era visul tău să joci în Europa. Plângeam şi ţi-am spus printre lacrimi să te întorci repede acasă, pentru că-mi va fi dor de tine. «În decembrie voi fi lângă tine, baby. Te iubesc pe veci, ok? Nu mai plânge, mă voi întoarce aşa cum ţi-am promis», asta mi-a zis după ce m-a sărutat…!”. Fără cuvinte.

Se dădea în vânt după vodca franţuzească


Din pozele puse pe internet post-mortem de diverşi apropiaţi de-ai baschetbalistului rezultă că Hardy mai “stropea” petrecerile, la care participa împreună cu prietenii săi, cu Ciroc, un sortiment de vodcă franţuzească, produsă din struguri, cu 40% alcool.

Era mort de beat?

Conform PROTV, care a citat un raport medical al Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală, Hardy ar fi fost beat-turtă în timpul scandalului în urma căruia şi-a pierdut viaţa. La patru ore de la incident, baschetbalistul avea o alcoolemie de 0,75 la mie în sânge, acest lucru însemnând că, în momentul incidentului, sportivul ar fi avut o alcoolemie cuprinsă între 1,8 şi 2 la mie!

Dă în judecată statul român?

“Nu sunt mulţumită de cum decurg investigaţiile privind moartea fiului meu. Mă gândesc să dau în judecată statul român, dar nu m-am decis încă”, a declarat, pentru hotnews.ro, Olamae Hardy, mama baschetbalistului.

Urmărește-ne pe Google News