Moartea tânărului de 23 de ani, din comuna vasluiană Ștefan cel Mare, după ce și-ar fi salvat prietena în ultima clipă de la înec naște multe reacții din partea comunității și a celor care l-au cunoscut pe salvatorul iubitei sale.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De loc din satul Mărășeni, Sebastian Leogan este caracterizat de primar drept un om foarte liniștit, care nu a creat niciodată probleme în comunitatea de unde provine.

FOTO/ Primar din Vaslui despre băiatul care și-ar fi salvat prietena cu prețul vieții: ”Un tânăr cum ne-am dori în orice sat să avem”. Poliția face anchetă

Poliția Vaslui face anchetă în cazul tânărului înecat care și-ar fi salvat prietena cu prețul vieții: ”Un tânăr cum ne-am dori în orice sat să avem”

”Un tânăr cum ne-am dori în orice sat să avem. Din păcate, a fost această tragedie peste care este foarte greu să trecem întreaga comunitate. Prietena lui, cea pe care a salvat-o, este tot de aici, din Mărășeni, cu părinți la fel de liniștiți, la fel ca cei ai lui Sebastian Leogan. Suntem cu toții alături de părinți, de rude, care sperăm să treacă peste acest eveniment nefericit”, a declarat, luni, pentru Libertatea primarul comunei Ștefan cel Mare, Mihai Moraru.

În timp ce tânărul de 23 de ani este plâns în comunitatea de unde provine, Poliția face anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut moartea lui Sebastian Leogan.

”Din cele relatate de martori, victima se afla împreună cu iubita sa în larg, la câteva zeci de metri de mal, când, la un moment dat, tânăra a căzut de pe saltea și a cerut ajutor. Tânărul a reușit să o ridice pe saltea și să o ghideze către mal, el venind din urmă. La foarte scurt timp, victima a dispărut sub apă, aspect constatat de către prietena sa care, atunci când a ajuns la mal, a solicitat ajutorul prietenilor”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii vasluieni fac cercetări în acest caz pentru ucidere din culpă. Anchetatorii așteaptă acum și rezultatele Serviciului de Medicină Legală cu privire la cauza decesului, care urmează a fi stabilită pe baza autopsiei.

Citește și: Libertatea a aflat de ce nu au fost arestaţi fraţii suspectaţi că au ucis doi paznici la fabrica de ciment din Bucureşti

Urmărește-ne pe Google News