DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Secrete culinare de la Festivalul Borșului Lipovenesc din Jurilovca. Fără morcov, dar cu ardei și țicore de baltă: „Adevăratul gust îl dau oasele!” | FOTO REPORTAJ

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Trandafir   •   23.09.2024, 10:15

Imi place foarte mult acest articol. Felicitari organizatorilor si participantilor !

Nexus   •   23.09.2024, 08:54

Imi pare rau ca NU am fost acolo, imi place pestele si toate produsele derivate din peste.Sunt din vestul tarii...Am fost la Jurilovca si la Gura Portitei....merita Dobrogea este frumosa....

Serban_radu.   •   22.09.2024, 18:01

Daca aud #Chefi de la tv uri ca la bors nu se pune morcov ( asta o stie toata lumea care gateste ) o sa inebuneasca . Ca si Jamila cu dobrogeana ei care e un vax pe langa ce face tanti Zoe ( asta este amestecul adevarat pentru dobrogeana ) S-a descoperit America !!!!

alexzzz   •   22.09.2024, 10:59

Respect pentru dedicare, pasiune, fler de a prezenta traditiile autentice de la fata locului asa cum se regasesc ele in obiceiul localnicilor de sute de ani, maiestria jurnalistica reliefeaza un valoros si reusit articol.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close