Deasupra uşii de termopan alb de la intrarea în bar clienţii sunt întâmpinaţi cu o reclamă mare luminoasă cu mesajul „Welcome – Las Fierbinţi”.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În interiorul localului, pereţii sunt tapetaţi cu poze cu Celentano, Bobiţă, Firicel, Giani şi alte personaje din celebrul serial de comedie, dar şi cu scene din unele episoade.

„Suntem în Las Fierbinţi. Ne simţim şi noi vedete ca Firicel şi Celentano”, spune râzând unul dintre clienţi în timp ce soarbe cu sete direct dintr-o sticlă de bere.

Vecinul său de pahar se declară şi el un fan al serialului de comedie şi spune că i-ar plăcea să stea la o bere cu actorii săi preferaţi dintre care cel mai mult îl apreciază pe Celentano.

„Domne, e genial. Păi ai văzut cum joacă, ce replici are şi cum se preface el că e mereu rangă de beat. Mare actor”, spune bărbatul.

Barul „Las Fierbinţi” din Alba Iulia are televizor la care reprezentanţii barului susţin că vor fi văzute episoadele din serialul „Las Fierbinţi”, dar şi meciuri de fotbal dar şi de tenis, atunci când joacă Simona Halep.

Sursa FOTO – Facebook

Citește și: EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale” pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii”

 

Urmărește-ne pe Google News