„Cu inima frântă vă împărtășesc tuturor că Frank a murit aseară. Îl (cunosc) pe Frank de mai bine de jumătate din viață și ceea ce ați văzut la televizor a fost întotdeauna ceea ce am văzut și eu: un visător care a fost pe cât de sensibil, pe atât de amuzant. Același și în afara camerei, Frank a avut un mod de a ajunge la inimile multora doar fiind el însuși”, a scris Mike Wolfe.

Acesta nu a dezvăluit cauza morții, dar se știe că Frank Fritz fusese internat în 2022, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

„Înainte de spectacol, plecam împreună în locuri despre care nu știam că există, fără a avea o destinație în minte și doar cu pasiunea de a descoperi ceva interesant și istoric. Am fost în nenumărate călătorii și am împărțit atât de mulți kilometri”, a adăugat Mike Wolfe.

Frank Fritz a apărut în „American Pickers” din 2010. Serialul reality de lungă durată difuzat de History Channel i-a urmărit pe Fritz și Wolfe în timp ce călătoreau prin SUA, căutând artefacte și comori rare pentru a le vinde în magazinele de antichități sau a le adăuga în colecțiile personale. 

„Suntem întristați să spunem că prietenul și iubitul nostru membru al The History Channel și al familiei American Pickers, Frank Fritz, a murit la 30 septembrie 2024. Frank a filmat American Pickers timp de peste un deceniu”, au transmis The History Channel și producătorul „American Pickers”, Cineflix Production.

„Ne vom aminti întotdeauna de „fermecătorul cu barbă” și căutarea lui nesfârșită de motociclete și biciclete de epocă. Gândurile noastre sunt la cei dragi lui Frank în această perioadă dificilă”, s-a mai transmis în comunicatul comun.

În iulie 2022, Wolfe a fost cel care a dezvăluit despre accidentul vascular cerebral suferit de Fritz. 

„Au existat o mulțime de opinii cu privire la prietenia mea cu Frank și la spectacol, dar acum nu este momentul să clarificăm aceste lucruri. Acum este momentul să mă rog pentru prietenul meu”, spunea atunci Mike Wolfe.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News