Municipalitea din Flims a anunțat perfectarea vânzării, într-un comunicat, joi, 5 septembrie, și a precizat că Pavăl Holding din România și Apex Alliance din Lituania sunt cumpărătorii.

Nu au fost furnizate informații financiare, dar noii proprietari ai Waldhaus Flims „urmăresc să păstreze și să sporească caracterul luxos al resortului, inclusiv clădirile sale istorice, patrimoniul și designul interior”.

Planurile de dezvoltare vor fi prezentate în următoarele săptămâni, a informat comunitatea locală. Redeschiderea Waldhaus Flims este planificată pentru anul viitor.

Pavăl Holding este compania familiei de antreprenori Dragoș și Adrian Pavăl, cunoscuți ca „frații Dedeman”. Compania are un portofoliu larg, în diverse industrii precum retail, imobiliare, agricultură, energie și producție. Dragoș și Adrian Pavăl au o avere cumulată de circa 3 miliarde de euro.

Grupul lituanian Apex Alliance este specializat în dezvoltarea și managementul hotelurilor. Portofoliul de investiții ajunge la 530 de milioane de euro.

Waldhaus Flims extinde portofoliul hotelier al grupului la 17 hoteluri, în Elveția, Italia, România, Polonia, Lituania și Letonia, inclusiv cinci hoteluri de lux.

Apex Alliance Hotel Management este francizat oficial și reprezintă mărci precum Hilton, Marriott și Radisson.

Hotelul de 5 stele Graubünden Waldhaus Flims, construit în 1877, a fost închis în urmă cu un an.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 1

S-a confruntat cu dificultăți financiare încă din 2015. Firma americană de investiții Z Capital a cumpărat ulterior stabilimentul falimentar.

Hotelul este situat în inima Alpilor elvețieni, la o oră de Zurich și la trei de Milano și Munchen. Waldhaus Flims Wellness Resort are 150 camere, numeroase zone de întâlnire și conferințe și sală de bal Belle Époque.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Foto: waldhaus-flims.ch, Waldhaus Flims Wellness Resort (Flims Waldhaus, Switzerland) 

Urmărește-ne pe Google News